Logo
Rotterdam, Kop van Zuid

Info over Whatever B&B

Als Country duo bestaan we sinds 2001. We speelden samen al in de band Amphora, maar deze band had zijn langste tijd gehad. Op zondag middag bezochten wij regelmatig het toenmalige Country Cafe in Apeldoorn. Daar traden regelmatig artiesten op met een orkestband. Al snel was voor ons het idee geboren dit ook te gaan doen. Alle discussies en problemen van het band leven zouden we dan achter ons laten. We wilden echter wel het "live gevoel" in onze optredens behouden; dit was eenvoudig, we gebruiken gewoon banden zonder gitaar partijen, die spelen we zelf wel. Orkest banden maakten we ook zelf, in het begin nog wat krakkemikkig, later werden ze steeds beter. Een nieuw duo was geboren: Whatever B&B.

Gevarieerd

Dat wij country muziek maken mag duidelijk zijn, al gaan we er wel heel ruim omheen. Optredens doen we dan ook op diverse lokaties en zalen, zoals:

  • Dansscholen
  • Open dansavonden
  • Festivals
  • Braderien
  • Diverse Horeca
  • Zelfs bruiloften in country stijl

Wat we niet doen is Nederlandstalig.

Installatie

Wij spelen in principe altijd met onze eigen installatie. Deze is voor de meeste zalen ruim voldoende, zelfs optredens buiten doen we er mee. Ook hebben we "licht" bij ons, bestaande uit een paar LED Parren. Voor mensen die stukjes willen doen, of dansscholen die een demo willen geven hebben wij een CD speler bij ons. Ook kan diverse andere apparatuur (laptop) probleemloos worden ingeplugd.

Overige zaken

Normaal gesproken zijn we ongeveer twee uur voor aanvang optreden op de lokatie aanwezig. Dit om te kunnen opbouwen, het geluid in te regelen, te kunnen omkleden en even een kopje koffie te kunnen drinken. Wanneer men speciale wensen heeft, is dit altijd te overleggen. Wij zullen in elk geval ons best doen om uw feest te doen slagen.

Wij vervoeren onze spullen in een gesloten aanhangwagen. Wanneer er ver gesjouwd moet worden, of er moeten trappen worden beklommen, dan verwachten wij wel wat hulp bij uit- en inladen.

Gebruik van onze spullen voor bijvoorbeeld demo optredens e.d. is geen enkel probleem. Wanneer andere betaalde artiesten van onze spullen gebruik willen maken, gaat dit altijd in overleg en is niet kostenloos.

Een optreden van Whatever B&B duurt tot maximaal vier uur. Dit kan een middag of avond zijn en is inclusief enkele pauzes. Wanneer uw evenement langer duurt, neem dan even contact met ons op. Wanneer pauzes e.d. worden opgevuld door andere artiesten dienen deze een eigen geluidsman / technicus bij zich te hebben. In principe is bij ons alles mogelijk, maar we weten wel graag van te voren waar we aan toe zijn.

Downloads:


Download hier onze overeenkomst/voorwaarden: Overeenkomst

Download hier onze foto, hoge resolutie 259Kb: Foto Whatever B&B

Download hier ons logo, kleine uitvoering: Logo klein

Download hier ons logo grote uitvoering: Logo Groot

Copyright 2009: Amphora vof